Memphis Depay.
Volledig scherm
Memphis Depay. © AFP

Noah laat zijn billen zien en Memphis showt gespierde torso

REGIOBYTESKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN’ers en celebrities uit het Groene Hart.

Marieke Elsinga uit Gouda heeft de bloemetjes buiten gezet. Samen met collega's is de Qmusic-dj kris kras door Nederland gereden om tulpen te bezorgen. 

Voetballer Memphis Depay uit Moordrecht zit niet stil tijdens de coronacrisis. De sterspeler van Olympique Lyon en Oranje deelt een foto op Instagram, waarop hij zijn gespierde torso showt. ,,Wat is jouw excuus om tijdens deze quarantainetijd niet te trainen?”, zegt Depay. Hij sluit zijn post af met #noexcuses. 

YouTuber Noah Zeeuw deelt een opvallende post. De Woerdenaar heeft zich speciaal voor een vergadering op Skype chic gekleed, als hij besluit zijn ‘iets minder nette broek’ te laten zakken. ,,Wat goed!” 

John Heitinga uit Alphen laat zich tijdens deze coronacrisis van zijn beste kant zien. Met de actie ‘Bordje voor onze helden’ verzorgt hij maaltijden voor onder meer kwetsbare ouderen en zorgpersoneel. De oud-voetballer bracht ook bij zijn 92-jarige opa een lekkere maaltijd. Heitinga sprak via de telefoon met ‘zijn held’. ,,Nu dichtbij, maar achter het raam tegelijkertijd zo ver weg.” 

Jennifer Hoffman uit Gouda praat even bij met een paar kippen. Het valt de presentatrice op dat de dieren zich niet aan de 1,5 meter afstand regel houden. 

In samenwerking met indebuurt Woerden