Op de plek waar nu taxibedrijf Van De Pol, Dance Academy Woerden en bouw- en aannemersbedrijf Willem de Wit zitten, komen mogelijk 29 eengezinswoningen. De gemeente Woerden en een projectontwikkelaar onderzoeken de mogelijkheid om huizen te bouwen naast woningbouwproject Witt.
Volledig scherm
Op de plek waar nu taxibedrijf Van De Pol, Dance Academy Woerden en bouw- en aannemersbedrijf Willem de Wit zitten, komen mogelijk 29 eengezinswoningen. De gemeente Woerden en een projectontwikkelaar onderzoeken de mogelijkheid om huizen te bouwen naast woningbouwproject Witt. © Rianne den Balvert

Nog meer woningen in een hogere prijsklasse

Als het meezit, worden er volgend jaar 29 huizen gebouwd aan de Johan de Wittlaan in Woerden. Het gaat om eengezinswoningen met een tuin.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Woerden