Nooit gedragen bruidsjurken op Marktplaats roepen vraagtekens op.
Volledig scherm
PREMIUM
Nooit gedragen bruidsjurken op Marktplaats roepen vraagtekens op. © Dorine Hofmeester

Nooit gedragen trouwjurk te koop: dit is het verhaal

voor 'n prikkieKwam de bruid terug op haar besluit, kreeg de bruidegom plotseling bindingsangst of is het toekomstige bruidspaar iets overkomen? Ongedragen trouwjurken op Marktplaats, dat is voer voor een heleboel vraagtekens.

 1. Kaltstellen boeren is schofterig: iedereen zou het boerenverzet moeten omarmen
  PREMIUM
  column

  Kaltstel­len boeren is schofterig: iedereen zou het boerenver­zet moeten omarmen

  Jaco Kastelein uit de Meije en alle andere Groene Hart-boeren zijn des duivels. Hun agrarische bedrijven, vaak al generatieslang door families bestierd, dreigen hun vergunning kwijt te raken. Volgens landsadvocaat Hans Besselink, die voor landbouwminister Carola Schouten dit konijn uit de hoge stikstofhoed toverde, is deze vorm van kaltstellen de effectiefste manier om de uitstoot door veehouders terug te dringen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  10

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Woerden