Volledig scherm
© ANP XTRA

Oplegger met container vol isolatiemateriaal gestolen uit Woerdense woonwijk

Transportondernemer Albert Hoogendoorn stond vreemd te kijken toen hij met een van zijn trucks met aanhanger weg wilde rijden. De oplegger met container bleek gestolen vanaf een parkeerterrein aan de straat Balatonmeer in Woerden.

Hoogendoorn heeft meteen aangifte van diefstal gedaan. Hij vermoedt sterk dat het het werk is geweest van professionals. ,,Ik heb nauwelijks schade aan de trekker. Een kleine beschadiging, zag ik aan de bumper. Dat is alles. Maar ze zijn niet eens in de auto geweest om de oplegger af te koppelen’’, zegt de gedupeerde transporteur. Hij heeft meteen de vermissing van de oplegger wereldkundig gemaakt in de hoop dat die ergens door iemand wordt aangetroffen. 

Het is Hoogendoorn een volstrekt raadsel waarom de oplegger inclusief container is gestolen. Zo veel van waarde zat er nou ook weer niet in, zegt hij. De lading bestond uit isolatiemateriaal. ,,De container zelf was vrij oud. Daar zou ik hem niet voor gestolen hebben.‘’ Hoogendoorn baalt wel en hoopt dat de oplegger snel gevonden wordt. Het betreft een blauwe trailer van het merk Pacton met Schmidz-lichtbalk en daarop een groene 40ft Evergreen-container. Het kenteken van de oplegger is OF-77-NK.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Woerden