Volledig scherm
© 112mediautrecht

Opnieuw auto verwoest door brand in Woerden

UpdateOpnieuw is een auto vanochtend aan de Paulus Potterstraat in Woerden verwoest door brand. De auto is volgens de politie in brand gestoken met terpentine en een aanmaakblokje, maar ziet geen verband met eerdere voertuigbranden in Woerden.

Een bewoonster van de straat sliep met haar raam open en werd wakker van een brandlucht. Ze zag toen ze naar buiten keek de auto in brand staan en belde 112.

Bewoners deden eerder al een poging om de brand te blussen, maar dit lukte niet. De politie probeerde bij aankomst ook de auto te blussen, maar ook dat mislukte. De brandweer heeft uiteindelijk de brand geblust.

Door het vuur te bestrijden met brandblussers kon de brand niet verder uitbreiden. De auto kon echter niet meer aan de vlammen gered worden. De voorkant van de auto raakte zwaar beschadigd.  De politie zette een gebied rond de auto af. Later in de ochtend voerde de politie sporenonderzoek uit.

Het is niet de eerste keer dat in Woerden een auto in vlammen opgaat. Afgelopen maand brandden al meerdere voertuigen uit.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Woerden