Lex Albers (links, van de Stichts-Hollandse Historische Vereniging) en Frank van Rooijen (archivaris van het Streekarchief) met het fotoboek van de Jumbo, waarvoor plaatjes van Woerden en omgeving gespaard kunnen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Lex Albers (links, van de Stichts-Hollandse Historische Vereniging) en Frank van Rooijen (archivaris van het Streekarchief) met het fotoboek van de Jumbo, waarvoor plaatjes van Woerden en omgeving gespaard kunnen worden. © Rianne den Balvert

Plaatjesactie met oude foto’s regelrechte hit in Woerden ‘Er is zelfs een ruilpagina op Facebook opgezet’

Woerden is in de ban van de plaatjesactie van de drie Jumbo’s. De supermarkten delen 350 verschillende stickers uit met oude en nieuwe foto’s van Woerden en omgeving. De initiatiefnemers, die blij zijn met de promotie van de Woerdense geschiedenis, zijn al bezig met een tweede spaaralbum.

 1. Piet en Paula Nap ruilen Woerdense supermarkt in voor nieuw leven in Zuid-Limburg
  PREMIUM

  Piet en Paula Nap ruilen Woerdense supermarkt in voor nieuw leven in Zuid-Lim­burg

  Na 35 jaar meerdere supermarkten gerund te hebben, verlaten Piet (59) en Paula (58) Nap Woerden. Het echtpaar verkast naar Zuid-Limburg. In het plaatsje Mechelen gaan de twee een groepsaccommodatie runnen. Een stap, die prima zou passen in de formule van het populaire tv-programma ’Ik vertrek’. Maar dan niet naar het buitenland, maar naar een plekje in eigen land. ,,Het ondernemerschap raak je nooit meer kwijt.”

In samenwerking met indebuurt Woerden

 1. Samenvatting: Willem II - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Willem II - ADO Den Haag

  18:53
 2. Wilders tegen Rutte: Bel Poetin voor Spoetnik-vaccin
  Play

  Wilders tegen Rutte: Bel Poetin voor Spoet­nik-vac­cin