Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Pixabay

Politieke partijen in Woerden: langer biertappen voor culturele instellingen

Als het aan de VVD, Progressief Woerden, Fractie Bakker en de SP ligt, worden de schenktijden van cultuurgerelateerde instellingen verruimd. Tot dieper in de nacht alcohol schenken is volgens hen nodig om het verenigingsleven bruisend te houden.

Dat de schenktijden van paracommerciële instellingen vier jaar geleden aan banden zijn gelegd, is volgens Florian Bos (VVD) niet helemaal goed gegaan. ,,Daarbij is geen onderscheid gemaakt tussen sportgerelateerde en cultuurgerelateerde stichtingen en verenigingen.”

 1. Johan Derksen neemt het op voor Argon-trainer na racistische uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’
  Video

  Johan Derksen neemt het op voor Ar­gon-trai­ner na racisti­sche uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’

  Johan Derksen heeft het vanavond opgenomen voor Argon-trainer Ron van Niekerk, nadat de voltallige spelersgroep van de Mijdrechtse eersteklasser besloot niet met hem door te willen gaan na racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd. ,,Het zou humor kunnen zijn. Er zijn mensen die hele cynische humor hebben”, zei Derksen in het programma Veronica Inside.
 2. Volledige spelersgroep Argon wil niet verder met trainer na racistische uitlatingen
  PREMIUM

  Volledige spelers­groep Argon wil niet verder met trainer na racisti­sche uitlatin­gen

  De volledige spelersgroep van Argon heeft besloten niet door te willen gaan met trainer Ron van Niekerk. De reden hiervoor zijn racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd tegen de Amsterdamse club WV-HEDW afgelopen weekeinde. ‘Ga je wassen, zwarte lul’ zou een van de dingen zijn die de trainer heeft gezegd. De overgebleven spelers van de zaterdag-eersteklasser zijn met elkaar in gesprek gegaan en maakten vervolgens bij de technische commissie van de Mijdrechtse club bekend achter de zeven eerder gestopte spelers te staan.

In samenwerking met indebuurt Woerden