Annex Cinema heeft een popcorn-drive-thru in het leven geroepen waar je een bak popcorn of nacho's met frisdrank kunt afhalen. De bestelling wordt op corona-verantwoorde wijze over een tafel naar de klant toegeschoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Annex Cinema heeft een popcorn-drive-thru in het leven geroepen waar je een bak popcorn of nacho's met frisdrank kunt afhalen. De bestelling wordt op corona-verantwoorde wijze over een tafel naar de klant toegeschoven. © Marnix Schmidt

Popcorn drive-thru bij Annex Cinema: met je auto langs de bios voor lekkers en thuis film kijken

De allereerste popcorn drive-thru van Nederland was vanavond in Woerden te vinden. Annex Cinema gooide de deuren van de nooduitgang even open voor het afhalen van popcorn, nacho’s en drankjes. Om de filmavond thuis op de bank toch nét iets meer bioscoopbeleving te geven.

Het is een komen en gaan van auto’s bij de bioscoop op industrieterrein Middelland. Via een slimme route worden automobilisten om de bioscoop heen geleid om hun bestelling af te halen. ,,Het pand leent zich hier echt perfect voor”, zegt eigenaresse Esther van der Lans. ,,Zaal 1 heeft twee nooduitgangen die nu dienen als loket.”

In samenwerking met indebuurt Woerden