Volledig scherm
De nieuwe bus van Syntus op Utrecht Centraal © Marnix Schmidt

Proef met bus op afroep in Woerden zondag van start

Syntus Utrecht start zondag in Woerden en Linschoten een proef van twee jaar met de bus op afroepbasis.

Reizigers kunnen ’s avonds en in het weekend gebruikmaken van deze nieuwe flexibele vorm van openbaar vervoer. Vanaf het station Woerden wordt ieder half uur aangesloten op de trein. Hiervoor hoeven reizigers niet te reserveren.

Vanuit de wijken kunnen reizigers tot een half uur van tevoren een rit boeken tussen verschillende flexhaltes in Woerden en Linschoten. Dit kan vanaf zondag via de app SyntusFlex, via deze website op  of via telefoonnummer 088 - 033 1402.

Dienstregeling

SyntusFlex rijdt niet volgens een vaste route of dienstregeling. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten door reizigers.

SyntusFlex rijdt van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 00.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 00.00 uur en op zondag van 09.00 tot 00.00 uur.

Voor de introductieprijs van 1,50 euro per rit kunnen reizigers in Woerden en Linschoten snel en voordelig reizen tussen de 34 SyntusFlexhaltes. Betalen kan alleen met de pinpas bij de chauffeur. Vooraf een kaartje kopen bij een van de verkooppunten kan ook.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief. 

In samenwerking met indebuurt Woerden