Hans Jongerius van het gelijknamige autobedrijf verkocht 31 jaar geleden een Renault 19 aan een klant in Harmelen. Dezelfde wagen is nu teruggekocht en prijkt weer in de showroom.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Jongerius van het gelijknamige autobedrijf verkocht 31 jaar geleden een Renault 19 aan een klant in Harmelen. Dezelfde wagen is nu teruggekocht en prijkt weer in de showroom. © Marnix Schmidt

Renault keert na 31 jaar terug bij autoverkoper Hans: ‘Ik verkoop 'm nooit meer’

Keurig opgepoetst en opgeknapt staat de 31 jaar oude Renault 19 in de showroom van Hans Jongerius in Woerden te stralen dat het een lieve lust is. Het is de eerste auto die Jongerius in 1990 verkocht. Een verrassing voor papa Hans van de zonen Robin en Sidney; de Renault is terug.

 1. Dominee Guus Vos neemt afscheid van Mijdrecht en vertrekt naar Malawi: ‘Droom komt uit’
  PREMIUM

  Dominee Guus Vos neemt afscheid van Mijdrecht en vertrekt naar Malawi: ‘Droom komt uit’

  De Mijdrechtse dominee Guus Vos neemt zondag 11 april afscheid van zijn kerk De Wegwijzer in Mijdrecht. Samen met zijn vrouw Laura vertrekt hij in juni naar Malawi. Daar zullen zij samen met het lokale bestuur leidinggeven aan het diaconale project Grace Farm: een boerderij waar de lokale bevolking ondersteund wordt door grond en middelen beschikbaar te stellen voor de teelt van soja en mais.

In samenwerking met indebuurt Woerden

 1. Hardhandige aanhouding in Almere-Stad
  Play

  Hardhandi­ge aanhouding in Almere-Stad

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie