Volledig scherm
© Facebook SC Woerden

SC Woerden in slotminuut naast VEP in hete derby

SC Woerden en VEP speelden vanmiddag in de Woerdense derby met 2-2 gelijk. De eerste kansen waren voor de thuisploeg, maar na 10 minuten kwam VEP verrassend op voorsprong. 

In het vervolg van de eerste helft kreeg Woerden diverse mogelijkheden. Toch duurde het tot het begin van het tweede bedrijf dat de gelijkmaker voor de blauwwitten viel. Een minuut later had VEP echter alweer z’n voorsprong terug door een snelle counter af te ronden. In de slotfase speelde SC Woerden alles op alles, waren er opstootjes en viel uiteindelijk nog de 2-2.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

 1. Johan Derksen neemt het op voor Argon-trainer na racistische uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’
  Video

  Johan Derksen neemt het op voor Ar­gon-trai­ner na racisti­sche uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’

  Johan Derksen heeft het vanavond opgenomen voor Argon-trainer Ron van Niekerk, nadat de voltallige spelersgroep van de Mijdrechtse eersteklasser besloot niet met hem door te willen gaan na racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd. ,,Het zou humor kunnen zijn. Er zijn mensen die hele cynische humor hebben”, zei Derksen in het programma Veronica Inside.
 2. Volledige spelersgroep Argon wil niet verder met trainer na racistische uitlatingen
  PREMIUM

  Volledige spelers­groep Argon wil niet verder met trainer na racisti­sche uitlatin­gen

  De volledige spelersgroep van Argon heeft besloten niet door te willen gaan met trainer Ron van Niekerk. De reden hiervoor zijn racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd tegen de Amsterdamse club WV-HEDW afgelopen weekeinde. ‘Ga je wassen, zwarte lul’ zou een van de dingen zijn die de trainer heeft gezegd. De overgebleven spelers van de zaterdag-eersteklasser zijn met elkaar in gesprek gegaan en maakten vervolgens bij de technische commissie van de Mijdrechtse club bekend achter de zeven eerder gestopte spelers te staan.

In samenwerking met indebuurt Woerden