Danny Kema, met bril, en eigenaar Hans van Hartskamp zijn druk aan het werk op de steiger.  Kema is doof en werkt samen met Van Harskamp. Ze communiceren door middel van gebarentaal.
Volledig scherm
Danny Kema, met bril, en eigenaar Hans van Hartskamp zijn druk aan het werk op de steiger. Kema is doof en werkt samen met Van Harskamp. Ze communiceren door middel van gebarentaal. © Rianne den Balvert

Schilders van Dove Kwasten doen hun werk in stilte

Geen harde muziek uit een gettoblaster op de steiger. Geen gelal van werklui die ongegeneerd meezingen. Alleen zo nu en dan het onvermijdelijke geluid van een schuurmachine. De schilders van het bedrijf Dove Kwasten doen hun werk in stilte. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Woerden