Vrachtwagen belandt in sloot
Volledig scherm
Vrachtwagen belandt in sloot © Petershotnews.nl

Vrachtwagen belandt in sloot Waverveen en raakt waterleiding, bewoners zonder water

Op de Proostdijerdwarsweg in Waverveen is maandagmiddag omstreeks vijf uur een vrachtwagen in de sloot beland. Tijdens de kanteling is er een waterleiding geraakt, hierdoor zit een aantal bewoners van Waverveen zonder water. 

De vrachtwagenchauffeur moest uitwijken voor een personenauto. De vrachtwagen belandde in de berm en is vervolgens de sloot in gekanteld. 

Tijdens de kanteling werd een waterleiding geraakt. De leiding is gaan lekken, met het gevolg dat een aantal bewoners nu zonder water zit. De waterleiding kan gemaakt worden zodra de vrachtwagen uit de sloot gehaald is. Hoe lang dit gaat duren is vooralsnog onbekend. 

  1. Ria (72) gaat ‘gewoon’ door met vrijwilligerswerk bij hospice, ondanks corona: ‘Ik voel me hier thuis’
    PREMIUM
    Vrijwilligers op leeftijd

    Ria (72) gaat ‘gewoon’ door met vrijwilli­gers­werk bij hospice, ondanks corona: ‘Ik voel me hier thuis’

    De helft van alle Nederlanders doet op een of andere manier vrijwilligerswerk. Van gastvrouw bij de schouwburg, tot koffiedame in het verzorgingshuis, materiaalman bij de club of toezichthouder bij het zwembad. Vanwege corona slaat bij veel ouderen de twijfel toe. Wel of niet aan de slag? Ria van Arnhem (72) is al 18 jaar vrijwilligster bij hospice De Mantelmeeuw in Woerden. Ondanks dat ze vanwege haar leeftijd in de risicogroep zit vanwege corona, werkt ze gewoon door.

In samenwerking met indebuurt Woerden