De vrachtwagen in Woerden is erg beschadigd.
Volledig scherm
De vrachtwagen in Woerden is erg beschadigd. © Egberts Media

Vrachtwagen op zijn kant in de sloot Woerden: weg weer open

updateEen vrachtwagen is vanmiddag in Woerden gekanteld in de sloot terecht gekomen. Dit gebeurde op de Geestdorp. De weg is na het ongeval afgesloten in verband met de berging. Pas uren later kon de weg weer worden vrijgegeven.

Een omstander weet te vertellen dat de vrachtwagen in de problemen kwam toen er een tegenligger tegemoet reed. De weg waar het ongeval gebeurde is smal. De truck kwam met een wiel in de berm terecht en kantelde vervolgens. 

Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend. De vrachtwagen heeft wel veel schade opgelopen. Een kraanwagen is opgeroepen om het voertuig weer op het droge te krijgen. 

Op Geestdorp in Woerden is een vrachtwagen in de berm geraakt en gaan kantelen. Dit gebeurde volgens een omstander toen hij met een tegenligger te maken kreeg. De vrachtwagen raakte op de smalle weg met 1 wiel in de berm en kantelde. De weg is afgesloten i.v.m. bergingswerkzaamheden. Een boom staat door de bak heen. De vrachtwagen heeft veel schade. Het is nog niet bekend hoe lang de berging gaat duren, vermoedelijk ruim 2 uur

In samenwerking met indebuurt Woerden