Volledig scherm
Een gebouw van Rijkswaterstaat in Utrecht © ROBIN UTRECHT

Wegwerkzaamheden in Groene Hart gaan het weekendverkeer hinderen

Automobilisten in Zuid-Holland moeten de komende tijd rekening houden met verkeershinder door wegwerkzaamheden. Rijkswaterstaat vernieuwt in de weekenden op verschillende plekken het asfalt.

Op de A20 tussen Gouda en Prins Alexander en verderop tussen knooppunt Kleinpolderplein en Kethelplein wordt in de weekenden van 5 en 12 juli nieuw asfalt aangelegd. De weg is dan dicht.

In tegenovergestelde richting is de weg op die plekken afgesloten in het weekend van 27 september en dat van 4 oktober.

Ook de provinciale wegen gaan op de schop. De N11 bij Alphen wordt in juni twee keer een dag in beide richtingen volledig afgesloten. Rijkswaterstaat gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Van vrijdag 14 juni 21.00 uur tot zaterdag 15 juni 12.00 uur is de weg tussen de Burgemeester Smeetsweg in Zoeterwoude-Rijndijk en de N207 bij Alphen dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de N207 en de N209. Uit de richting A12 blijft Alphen bereikbaar.

Een week later tussen vrijdag 21 juni 21.00 uur en zaterdag 22 juni 12.00 uur is de N11 tussen de N207 bij Alphen en de A12 bij Bodegraven dicht.

Op 7 en 8 juni zijn er reparatiewerkzaamheden op de Burgemeester Van Zwietenweg (N420) tussen Woerden en Nieuwerbrug. De weg is van vrijdagavond tot zaterdagmiddag afgesloten voor verkeer.

In samenwerking met indebuurt Woerden