Volledig scherm
De bloemen die Wilma de Mooij kreeg van het partijbestuur van de SP naar aanleiding van de duw die zij kreeg van wethouder Arthur Bolderdijk © Wilma de Mooij

Woerdens raadslid Wilma de Mooij krijgt bloemetje van eigen partij als steun na duw van collega

Met een bloemetje aan Wilma de Mooij wil het partijbestuur van de SP hun fractie- en partijvoorzitter steunen. Partijvoorzitter Ron Meyer noemt de duw die De Mooij kreeg onaanvaardbaar en niet weg te relativeren.

Begin deze week bracht SP-raadslid Wilma de Mooij naar buiten dat ze een klacht had ingediend tegen wethouder Arthur Bolderdijk, omdat hij haar in de raadszaal een duw had gegeven. De Mooij liet weten niet alleen geschrokken te zijn, maar de duw ook onacceptabel te vinden.

Bloemetje

De Mooij krijgt daarvoor nu steun van het partijbestuur dat haar een bloemetje stuurde met op het kaartje de tekst: ‘Ze kunnen duwen wat ze willen, maar wij gaan niet opzij. Moedig voorwaarts!’

De Mooij zegt zich door het bloemetje gesterkt te voelen in de strijd voor een sociaal en rechtvaardiger Woerden. ,,Zo ken ik de SP, warm en strijdbaar, ik ben blij en dankbaar voor deze steun en bemoediging.”

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Woerden en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

In samenwerking met indebuurt Woerden