Het Woerdense reclamebedrijf ESH Media heeft op 800 displays langs de straten in het Groene Hart, Gelderland, Zeeland en Brabant, bij gebrek aan evenementen, diverse oproepen laten plaatsen als steun in de rug voor de lokale bedrijven en bewoners.
Volledig scherm
Het Woerdense reclamebedrijf ESH Media heeft op 800 displays langs de straten in het Groene Hart, Gelderland, Zeeland en Brabant, bij gebrek aan evenementen, diverse oproepen laten plaatsen als steun in de rug voor de lokale bedrijven en bewoners. © ESH Media

Woerdens reclamebedrijf plaatst 800 reclameborden: #steunelkaar

Het Woerdense reclamebedrijf ESH Media heeft 800 borden geplaatst met de #steunelkaar. Ze staan langs de straten in het Groene Hart maar ook in Gelderland, Zeeland en Brabant.

Het bedrijf heeft veel last van de annulering van evenementen en besloot deze borden te plaatsen als steun in de rug voor de lokale bedrijven en bewoners.

Naast ‘koop lokaal’ en ‘let op de ouderen’ valt er ook ‘hamsteren hoeft niet’ te lezen met de hashtag #steunelkaar. ,,We hopen dat het helpt om lokale ondernemers  te steunen zodat er ook nog gedacht wordt aan de restaurants die niet open kunnen gaan, maar wel bezorgen’’, vertelt woordvoerder  Erwin Hundling. 

In samenwerking met indebuurt Woerden