Van links naar rechts: Ivar van den Berg, Rody Versluis en Sophie Papilaja. De Woerdense ondernemers slaan de handen ineen en lanceren de Woerdense OndersteuningsBox. Met de met etenswaren gevulde box kunnen ouderen de coronacrisis doorstaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Ivar van den Berg, Rody Versluis en Sophie Papilaja. De Woerdense ondernemers slaan de handen ineen en lanceren de Woerdense OndersteuningsBox. Met de met etenswaren gevulde box kunnen ouderen de coronacrisis doorstaan. © Rianne den Balvert

Woerdense ondernemers bezorgen boodschappenbox bij ouderen: ‘Zij worden het meest getroffen’

Drie Woerdense ondernemers slaan vanwege de coronacrisis de handen ineen. Ze hebben een Woerdense OndersteuningsBox samengesteld met levensmiddelen én wc-papier. ,,We hopen hiermee ouderen door deze bizarre tijd te helpen.”

Restaurant EDGE, groothandel Ivar van den Berg en sportschool Goldcoast zijn deze week spontaan een samenwerking aangegaan. ,,Sinds maandag zijn we continu aan het denken wat we kunnen doen en waarmee we anderen kunnen helpen”, vertelt Sophie Papilaja die samen met haar vriend Rody Versluis EDGE runt. Hoewel het restaurant aan de Cattenbroekerpas nog wel open is voor het afhalen en bezorgen van pizza’s, hebben de twee tijd over. ,,We werken nu alleen van 17.00 tot 21.00, uur dus overdag is er weinig te doen.”

In samenwerking met indebuurt Woerden