Foto ter illustratie: Voorzitter Jan van den Heuvel op het complex van Sportlust'46. Komende donderdag speelt zijn club in de eerste ronde van de KNVB Beker tegen FC Utrecht.
Volledig scherm
Foto ter illustratie: Voorzitter Jan van den Heuvel op het complex van Sportlust'46. Komende donderdag speelt zijn club in de eerste ronde van de KNVB Beker tegen FC Utrecht. © Marnix Schmidt

Zo bereidt Sportlust’46 zich voor op hét duel tegen FC Utrecht: ‘Met politie overlegd over risico-analyse’

KNVB BEKER: NOG 1 DAGQua veiligheid wordt donderdag niets aan het toeval overgelaten bij de wedstrijd van Sportlust’46 tegen FC Utrecht. ,,We zijn er natuurlijk al een tijd mee bezig, maar voor zover we weten is alles geregeld’’, zegt Theo de Breed, veiligheidscoördinator van de Woerdense voetbalclub.

  1. Een rottende vuilnisbelt in de binnenstad van Utrecht: hoe groter de troep, hoe succesvoller de staking
    PREMIUM
    column

    Een rottende vuilnis­belt in de binnenstad van Utrecht: hoe groter de troep, hoe succesvol­ler de staking

    ‘Gansch het raderwerk staat stil, als uw machtige arm het wil’. Zo stond het bijna op de kop af 120 jaar geleden op de voorpagina van de socialistische krant Het Volk, onder de beroemde tekening van Albert Hahn waarop een potige spoorwegarbeider meerdere spoorlocomotieven de doorgang belemmert. Aan zijn been hangen twee kapitalisten, herkenbaar aan hun hoge hoeden.