1,1 miljoen kijkers zien bouwdeskundige Bob afdruipen: ‘Hier is niets te doen’

Kopen zonder kijkenEen unicum gisteravond in de kijkcijferhit Kopen zonder kijken: tv-makelaar Alex van Keulen kwam eens níet met een bouwval aanzetten. Er was weinig werk aan de winkel voor bouwdeskundige Bob Sikkes, die doorgaans voor indrukwekkende make-overs zorgt. Ruim 1,1 miljoen mensen stemden op het programma af.

7 reacties

 • A. van den Broek

  2 maanden geleden
  Het valt me op dat in veel huizen van dit programma nog steeds op gas gekookt wordt. En we moeten van het gas af. Beetje tegenstrijdig.
 • Manon Werksma

  2 maanden geleden
  Net even stuk van de aflevering terug gekeken. Wat een ongelooflijk verwend en over het paard getild stel. Ik kon er niet naar kijken. Menigeen zou met alles blij zijn op die leeftijd maar wat een wensen en eisen zeg. En hoe komen ze aan 4 ton? Dat lukt ons niet om dat te verhypotheken en we werken beiden. Dit huis konden ze zo in en toch vond mevrouw het niet geweldig (keuken en badkamer) bah wat een kapsones. Ik vond de badkamer prachtig zoals hij was. Uit ergernis maar niet verder gekeken.
 • C. Berghuis

  2 maanden geleden
  Dit kan zo goedkoop door de sponsors van het programma. Per aflevering een keuken plaatsen levert tientallen nieuwe klanten op. Heeft niks met kennissen te maken.
 • Thomas Roos

  2 maanden geleden
  Bob vatte het ooit eerder bij Jinek al mooi samen: Millenials kunnen helemaal niks. Daar voegde hij in deze aflevering mooi aan toe: Ze willen tegenwoordig veel en het liefst nu meteen. Ik stond er van te kijken dat ze het nog voor elkaar kregen ook. Ik vind het trouwens wel misleidend hoe ze met een klein budget überhaupt altijd een aanbouw en schuifpui realiseren. Dit kost mij zeker een ton en bij hen 40K. Promotie van eigen kennissenkring, laten we het daar maar op houden 😑
 • Charlot Soza

  2 maanden geleden
  Het huis was zeker goed onderhouden alleen was het niet helemaal de smaak van dit jonge stel. Met het minimale dat Bob eraan had laten doen kon de wens van het stel om er 10 jaar in te blijven wonen in vervulling gaan.