Met een Audi RS6 knalde een 18-jarige bestuurder eind 2020 tegen de gevel van een huis aan de Deurningerstraat in Enschede. De bewoners zitten nog altijd met de brokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een Audi RS6 knalde een 18-jarige bestuurder eind 2020 tegen de gevel van een huis aan de Deurningerstraat in Enschede. De bewoners zitten nog altijd met de brokken. © Emiel Muijderman

Audi reed hun woning aan gort: ‘Mensen denken dat de verzekering alles voor je regelt’

Op 20 december reed een 18-jarige jongeman in een bloedsnelle Audi RS6 de karakteristieke jaren 30-woning van een Enschedees stel aan gort. Excuses kregen ze niet, een hoop ongewenst gedoe wel. Over de strijd met verzekeraars en al het werk dat bij het herstel komt kijken. „We hebben er gewoon een fulltimebaan bij.”

 1. Voor de 18e keer (!) knalt er een auto tegen het huis van Herman: ‘We denken eraan te verkopen’
  Play
  PREMIUM

  Voor de 18e keer (!) knalt er een auto tegen het huis van Herman: ‘We denken eraan te verkopen’

  In het Belgische Gijzegem, tussen Gent en Brussel, is afgelopen weekend een zwaar ongeval gebeurd. Een auto met twee inzittenden raakte van de weg en knalde tegen de gevel van een woning, waarna het voertuig aan de overkant tot stilstand kwam. De gevel van bewoners Herman en Nicole werd in dertig jaar tijd al liefst achttien keer (!) in de vernieling gereden. ,,We denken er stilaan aan om alles te verkopen", klinkt het.
 1. Living the dream met topdesigner Osiris Hertman
  Play

  Living the dream met topdesig­ner Osiris Hertman

 2. Stap voor stap: zo maak je zelf een mooi wandplankje
  Play

  Stap voor stap: zo maak je zelf een mooi wandplank­je