Energiebedrijf Budget Energie verlaagt als eerste energiebedrijf de tarieven zodat die lager zijn dan het energieplafond van de overheid.
Volledig scherm
Energiebedrijf Budget Energie verlaagt als eerste energiebedrijf de tarieven zodat die lager zijn dan het energieplafond van de overheid. © ANP / ANP

Budget Energie verlaagt als eerste energieprijzen tot onder het energieplafond

Energiebedrijf Budget Energie verlaagt als eerste energiebedrijf de tarieven tot onder het energieplafond van de overheid. Nieuwe klanten kunnen direct profiteren van goedkoper stroom en gas.

107 reacties

 • Dave Houben

  1 week geleden
  Vaste klanten moeten dus nog de hogere prijs betalen. Hoezo de omgekeerde wereld. Fatsoen is er niet bij dus.
 • V/d Bas

  1 week geleden
  @TonyTony Van den Heuvel. Ik weet niet wat uw situatie is maar ik heb blokverwarming. En ben overgestapt naar ANWB energie voor mijn elektra. Grote betrouwbare partij met 5 miljoen leden dus valt niet zomaar om. Ze leveren voor inkoopsprijs dus ze verdienen er niets aan. Sommige nachten als het wat waait, zitten hun dynamische tarieven rond de 1 cent per kwh. Gemiddeld over een dag rond de 15 cent per kwh. Pieken rond ontbijt en avondeten. Betaal nu 3 tientjes ipv 110 bij budget energie.
 • Peter Schop

  1 week geleden
  Moet precies omgedraaid worden, éérst je trouwe klanten belonen en dan pas de nieuwe klanten. Beetje jammer dit
 • Tom Engelfriet

  1 week geleden
  Krijg je als vaste klant straks de hogere rekening. Zou eerst de vaste klanten het voordeel bieden en dan afwachten wat er aan nieuwe klanten binnen komt.
 • H Batterman

  1 week geleden
  Ik zit bij Frank Energie en die zit nu op een gasprijs van 1,445 per kuub en 0,3336 per kw/h inclusief btw en andere heffingen. Ik heb dus een variabel contract omdat mijn vaste contract juni 2022 afliep. Tot nu toe geen spijt gehad van de overstap.