Lonneke praat met een van de senioren waarmee ze samenwoont.
Volledig scherm
PREMIUM
Lonneke praat met een van de senioren waarmee ze samenwoont. © Merel Klijzing

Claartje, Marie-José en Lonneke zijn jong, maar wonen nu al in seniorencomplex (en betalen geen huur)

Voor studenten die iedere nacht willen feesten, is het niet geschikt, maar deze drie studentes vinden het fantastisch: wonen tussen de ouderen. Claartje van ‘t Hof (19), Marie-José Beverloo (22) en Lonneke van der Spoel (19) wonen in seniorencomplex Het Ouden Huis in Bodegraven. En de oudere bewoners? Die zijn al net zo enthousiast.

7 reacties

 • Kees Sie

  1 jaar geleden
  In Reactie op Marco S. Zelf, Dit klopt en was vroeger al zo, toen was het zelfs zo erg dat dat soort woningen onderhands VERHANDELD werden. Ze stonden nooit in het vroegere bonnen-systeem in de krant. Dus door de Ramptenaren en de woning stichting te betalen kwam je aan zo´n woning. Ik kan namen en toenamen zelfs geven, maar dat mag niet. En nog vindt deze smerigheid plaats, en als zo´n Ramptenaar er zelf niet beter van wordt doet ie niets voor de gemeenschap. Kijk maar naar de grote kruising
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Zo hoop ik dat ze meer respect krijgen voor ouderen dan laatst in Meester Visser op tv.Schande dat iemand zijn buren zo behandeld.
 • Gerard van Walsum

  1 jaar geleden
  Waar het geen vindicat heet zijn er mogelijkheden zonder zuipende studenten, waar onze "upper ten" ook daar gestudeerd prat op gaan. De ouderen (studenten) helpen de vindicat jongeren naar de gallamieze.
 • Joke Ballijns

  1 jaar geleden
  Kijk zo kan het ook, de jongeren helpen de ouderen, een goede mix en voor uitbreiding vatbaar in andere steden
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Mooi, dan kunnen zij gelijk doorstromen. Jong geleerd oud gedaan of is het oud gedaan jong geleerd 🤔