Leerkracht Colinda van der Ende (27) is de nieuwste bewoner van De Generaal. Dit wooncomplex werd eerder deze maand opgeleverd en is speciaal bedoeld voor mensen met een vitaal beroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerkracht Colinda van der Ende (27) is de nieuwste bewoner van De Generaal. Dit wooncomplex werd eerder deze maand opgeleverd en is speciaal bedoeld voor mensen met een vitaal beroep. © Foto Ruud Voest

Colinda (27) is juf, dus kreeg ze voorrang in dit wooncomplex: ‘Ik ben dankbaar voor deze kans’

Binnen één jaar na inschrijving al een sociale huurwoning krijgen, het lukt weinigen. Maar basisschoollerares Colinda van der Ende is een uitzondering. Zij krijgt voorrang omdat ze een vitaal beroep uitoefent. De verhuizing had heel wat voeten in de aarde, maar sinds deze week kan ze gaan genieten van haar nieuwe stulpje in Utrecht.

35 reacties

 • T. Kok

  2 maanden geleden
  Stel voor dat iedereen die niet werkt in een vitaal beroep een maand gaat staken, hoe zou het land er dan uitzien.
 • Bram Reinders

  2 maanden geleden
  @Julia van Damme Leg mij dan maar eens uit waarom wij steeds meer moeten betalen,Laats een paar zetpillen voor de pijn....60 euro!! Artsen die stiekem bij verdienen.Openbaar vervoer duurder,etc..Tegenwoordig is geld belangrijker dan de zorg etc...Maar goed...iedereen gelijk behandelen!
 • Van Rossem

  2 maanden geleden
  De stratenmaker schoonmaakster vuilnisman komen achteraan.Eerst de omhooggevallenen.Over tweedeling in de maatschappij gesproken.Had je vroegguhhh een liedje van.Ben ik te min.
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  @Bram Reinders: Medewerkers in de publieke sector werken vooral in uw belang en dat van uw kinderen! Daarom heet het ook 'publieke sector' namelijk.
 • W.Z. Zuid

  2 maanden geleden
  Een heel onjuiste gang van zaken waarbij altijd een ander wordt gedupeerd. Straks de brandweerman, de agent, de zorgmedewerker, stadhuismedewerker, buschauffeur, groenteboer, vriendje van de woningbouwvereniging. Het eind is zoek. O, en natuurlijk de migrant.