Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

'Door eten van yoghurt meer zin in seks'

Tijdens een onderzoek naar het verband tussen probiotica en obesitas ontdekten wetenschappers nog een ander voordeel van yoghurt met micro-organismen: het maakt slanker, aantrekkelijker en verhoogt de seksdrift.

 1. Woningcorporatie gaat diep door het stof tegenover woedende Amersfoortse huurders: ‘Excuses zijn op zijn plek’
  PREMIUM

  Woningcor­po­ra­tie gaat diep door het stof tegenover woedende Amersfoort­se huurders: ‘Excuses zijn op zijn plek’

  De Alliantie is diep door het stof gegaan vanwege de ‘ongelukkige’ communicatie tegenover inwoners van de Amersfoortse wijk Jericho over de sloop van hun woningen. ,,Het is op zijn plaats om excuses aan te bieden’’, zei directeur Joan van der Burgt woensdagavond tijdens een bijeenkomst over de plannen. Die plannen leiden al weken tot hoogoplopende emoties.
 2. Op jacht naar bed, bank of keuken: deze bekende woonboulevard is al 25 jaar een begrip
  PREMIUM

  Op jacht naar bed, bank of keuken: deze bekende woonboule­vard is al 25 jaar een begrip

  Woonmall Alexandrium in Rotterdam is een fenomeen. Al een kwart eeuw struinen de klanten door een van de grootste woonboulevards van Nederland, om daar een kersverse aanwinst voor het interieur te scoren. Ondanks de Ikea-hype en de internet-verkoop blijft het bank-, bed- en keukenwalhalla een populaire plek. Snel op zoek dus naar het ‘woonmall-gevoel’, waarvoor zoveel mensen al zijn gevallen. ,,Je hebt hier teveel keus, veel te veel.”