De nooit afgebouwde woning aan de Heideveldweg in Overdinkel.
Volledig scherm
PREMIUM
De nooit afgebouwde woning aan de Heideveldweg in Overdinkel. © Lars Smook

Drama voor man die eigen huis wilde bouwen: na 25 jaar wil gemeente bouwval slopen

In het Twentse Overdinkel staat een woning die al bijna 25  jaar in aanbouw is. De gemeente Losser is het beu en start een procedure om het huis te slopen op kosten van de eigenaar. 

20 reacties

 • N VanBomen

  4 maanden geleden
  Na 25 jaar is het geduld op? Dat kun je mij echt niet wijsmaken haha. Als het echt zo'n groot probleem is als beschreven, ging er ook geen 25 jaar overheen. En als de man beweert een team in te schakelen, kijk het dan gewoon nog even aan.. Na 25 jaar moet het allemaal nu eens gebeuren en is iedereen er klaar mee? Kijk dan eerst even goed dat je niet je frustraties in deze tijd laat leiden en het allemaal afvuurt op deze man. Wees een beetje reëel..
 • Carel van de Vrede

  4 maanden geleden
  Sebastiaan kierewiet, dit "huis" is niet te redden, sinds de aanvan can de bouw hebben wind, regen, vorst en warme zomers huisgehouden door deze bouwval. Ik snap niet dat er hier mensen met de hand op hun hart durven te schrijven dat er geld moet worden ingezameld, dat zijn buren eens de handen moeten laten wapperen of anders een van de belasting betaalde aannemer het moet afmaken. Hebben jullie al geld overgeboekt? Een maand verlof genomen? Nee! Dus, slopen die bouwval. Houten dak is verrot
 • Jean Cox

  4 maanden geleden
  Even John de Mol bellen, want die weet binnen de kortste tijd een tv-programma te maken voor de 'intelligentsia', over het leed van anderen... Met een speciale woord van dank aan de gemeente ten aanzien van een 'gewone' Nederlader die met hard werken zijn droom probeert te verwezenlijken. Om je dood te schamen!
 • VanBukkem

  4 maanden geleden
  Waar is John Williams als je hem nodig hebt. Met zijn klusteam.
 • marcel breukink

  4 maanden geleden
  Die man moet toch zelf weten wat hij met de grond en zijn huis doet. Alles is een beetje over-regeld. Een maakbaar universum.