De villa met zwembad voor 359.000 euro oogst verbazing: 'Maar dit is de gewone prijs hier'
Volledig scherm
PREMIUM
De villa met zwembad voor 359.000 euro oogst verbazing: 'Maar dit is de gewone prijs hier' © Weusthuis Makelaardij

Duizenden reacties op 'spotgoedkope' villa met zwembad vlak over grens: 'Dit is de gewone prijs hier’

Een riante, vrijstaande woning met een grote lap grond, compleet met zwembad en een poolhouse om te relaxen. Onbetaalbaar voor de gemiddelde Tukker? Net over de grens bij Langeveen staat er een te koop voor 359.000 euro. „Dit is in Duitsland een marktconforme prijs.”

23 reacties

 • L.H. Rutten

  1 jaar geleden
  Leonie R. Ik heb altijd gedacht dat je in dit land een recht had om naar jouw omstandigheden goed te kunnen wonen. Dus niet juist gedacht. Het vele geld heeft geen sociale gevoelens voor de minderen en de minderen hebben geen rechten.
 • Harm Smits

  1 jaar geleden
  @redacteur AD. Ik reageer altijd via de app. Ben daar ook ingelogd. Mijn reacties zijn echter nog nooit geplaatst.
 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  Het is gewoon vraag versus aanbod (of andersom): is altijd al zo geweest en het zal nooit veranderen. Een lage hypotheekrente drijft ook de prijs op: een kwestie van communicerende vaten. Beleggers vluchten in vastgoed als beurzen dalen: ook voorspelbaar...... En als alles tegelijk zich voor doet, dan vallen grote groepen aspirant kopers buiten de boot. Tel daar bij op dat de meesten een 'instapklare' woning wensen (omdat zelf klussen teveel gedoe is) en de kans een woning te vinden is NIHIL.
 • Alinda Jorritsma

  1 jaar geleden
  Dan hebben ze mazzel gehad Heidi dat ze zelf veel konden. En wat je zegt heb je gelijk in, huizen markt is krankzinnig geworden. Denk er ook hard over na om voor €60000 een dubbeldekker te kopen en daar in te gaan wonen
 • Hedi Huijbrechts

  1 jaar geleden
  Beste Alinda, wat een onzin. Onze dochter met vriend, beide mbo'ers, hebben gespaard, opknapper gekocht en verbouwen zelf. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Heeft niks met opleiding te maken. De huizenmarkt in NL is krankzinnig geworden!