De noeste arbeiders van Disco Snolly vullen het ene na het andere pakket. Aan boord onder meer een discolamp, plaat, flesjes Jägermeister en ijsfonteinen.
Volledig scherm
De noeste arbeiders van Disco Snolly vullen het ene na het andere pakket. Aan boord onder meer een discolamp, plaat, flesjes Jägermeister en ijsfonteinen. © Disco Snolly

Eenzame thuisfeestjes steeds inventiever: Disco Snolly komt met doe-het-zelf-discopakketten

De thuisfeestjes worden steeds inventiever. Het bekende Tilburgse feest Disco Snolly komt nu met een pakket voor de doe-het-zelfdisco. Met discolamp, flesjes Jägermeister, ijsfonteinen, een lp voor de afterparty en bingokaarten. ,,Je wil toch iets van je laten horen”, zegt Dirk de Leeuw. 

 1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
  PREMIUM

  Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

  Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’
 2. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

  Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

  DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.
 1. Dit verandert er vanaf 1 januari met de overdrachtsbelasting
  Play

  Dit verandert er vanaf 1 januari met de over­drachts­be­las­ting

 2. De belangrijkste misverstanden over energie ontkracht
  Play

  De belangrijk­ste misverstan­den over energie ontkracht