.
Volledig scherm
. © Google maps

Fundaparel: op social media raken mensen niet uitgepraat over deze badkamer in dit huis

Bruine tegels, hier en daar met bloemmotief, appelgroene kleuren op muren en schrootjes, heel veel schrootjes. De jaren 70-uitstraling van een te koop staande woning aan de Varviksingel in Enschede trekt de aandacht op woningsite Funda. Op Instagram-account Funda’s Finest houdt vooral deze foto van de badkamer de gemoederen bezig. 

16 reacties

 • P. Tettert

  1 jaar geleden
  De bewoners van dit huis lijken mij echte levensgenieters! Wie heeft er nu een sauna in de kelder, zo’n badkamer op zolder met alles erop en eraan, inclusief TV 📺 aansluiting boven het bad en dan nog een badkamer 🚽? Plus al die aanbouwen! Geweldig 🤩 Ik ben benieuwd naar die bewoners! Jammer dat dit nooit werkelijkheid wordt 😙
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  Prachtig huis, zo te lezen. Ik zou alles zo laten. Alleen echt noodzakelijke dingen vervangen, maar wel geheel in de stijl van de inrichting. Als je alles rigoreus gaat slopen, kan je beter je geld aan een ander huis besteden.
 • Koster

  1 jaar geleden
  Gaat wel meevallen met dat elektrocuteren in bad. Het is een antennekabel voor een eventuele televisie, dus nog meer gemak lekker tv kijken in bad.
 • Leo Haas

  1 jaar geleden
  Niet mijn smaak, maar wel lekker om zo'n badkamer te hebben. Zal in de huidige markt niet moeilijk zijn om een koper te vinden, alhoewel de verkoper het geinvesteerde geld waarschijnlijk niet voor 100% terug.
 • Mo Konink

  1 jaar geleden
  Ik ben zo benieuwd naar de bewoners die hier - denk ik zo - de afgelopen jaren hebben gewoond.