Jacques Stavenuiter met zijn hond Banjer.
Volledig scherm
Jacques Stavenuiter met zijn hond Banjer. © Eigen foto

Jacques (70) kocht noodgedwongen huis in Italië: ‘Absoluut geen spijt’

Jacques voelde zich door de wooncrisis het land uitgejaagd en vertelde eerder dit jaar aan deze site dat hij van plan was om een huis in Italië te kopen. Inmiddels woont hij er al een paar maanden. Hoe gaat het nu met hem?

19 reacties

 • Frank Janssens

  2 jaar geleden
  Mooi om dit te lezen, in NL geen plek voor hem en nu een mooi huis wel met werk maar daardoor blijft hij gezond. Nederland is al lang Nederland niet meer ; ikzelf heb NL 15 jaar geleden ingewisseld voor Zuid-Amerika, voel me geïntegreerd hier en heb niet meer het gevoel dat ik Europeaan ben.
 • glj antonissen

  2 jaar geleden
  geweldig, geniet er van , had ik jaren geleden ook moeten doen .
 • Petrus Dijkzeul

  2 jaar geleden
  Ik geef deze man groot gelijk dat hij verhuisd is naar Italie, wens hem veel geluk. Nederland een rijk land, maar voor vele is er geen huis te vinden. In het buitenland is veel te koop waar je voor de prijs in Nederland niets kan vinden, Betreft kosten levensonderhoud en vaste lasten, daar komt men ook ruimschoots mee uit, soms met meer dan de helft minder dan wat je in Nederland zou uitgeven. Ik weet dit omdat ik Nederland jaren geleden vaarwel hebt gezegd en nu woon in het Caraibisch gebied.
 • André en Miranda Koevoets-Koevoets

  2 jaar geleden
  Het lijkt zo mooi, emigreren naar een ver oord, maar daar heb je niet de goede voorzieningen die wij in Nederland hebben. Voor mij en mijn man, beiden senior met ongeneeslijke ziekten en volop medicatie, van het ziekenfonds goddank, lijkt het mij verstandiger om in Nederland te blijven 🙄 Het is weggelegd voor jonge, gezonde mensen of mensen met voldoende eigen vermogen, níet wanneer je senior bent met ziekten en een uitkering !
 • van der Wal

  2 jaar geleden
  Wauw!!!! :)