Judith Doppenberg heeft alles nieuw: 'Bij mij geen kringloopitems’

Binnenkijken bijHet is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. In de videoserie ‘Eigen huis en tuin van...’ gaat Evelyn Struik op bezoek bij lifestyle blogger Judith Doppenberg.

Samen met haar man Michael en hun twee jonge dochters, Suus en Pien, woont Judith Doppenberg in een prachtig huis. Regelmatig plaatst ze daarvan de mooiste interieurfoto’s op haar Instagram en haar blog waar ze schrijft over interieur en lifestyle. 

Volledig scherm
© Judith Doppenberg

Favoriete plek

Judiths favoriete plek in huis is zeer zeker de woonkamer en dan voornamelijk de nieuwe bank die er staat. Regelmatig gooit ze het interieur in de woonkamer om. Dat kan best makkelijk, gewoon door een muur net een andere tint te geven. Als kind was Judith al fan van het (opnieuw) inrichten van haar kamer, en dat is altijd blijven hangen.Warme deken

Een huis moet als een warme deken om je heen vallen, vindt Judith. Haar keuze voor ruwe houten decoraties en een grijs kleurenpalet geven een knusse en stijlvolle uitstraling. Natuurlijke materialen, daar is Judith dol op. Voor zowel de slaapkamer als de badkamer heeft Judith gekozen voor donkere tinten. 

Volledig scherm
© Judith Doppenberg

Meer foto's zien? Kijk bij Eigen Huis & Tuin.