Wim Steenbergen en zijn vrouw Ingeborg hebben een nieuwe camper gekocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Steenbergen en zijn vrouw Ingeborg hebben een nieuwe camper gekocht. © Jeroen Jazet

‘Juist in deze tijd’ verruilden Wim (59) en zijn vrouw hun huis voor een appartement en kochten een camper

De camper lijkt populairder dan ooit, maar kopen durven we (nog) niet. De regels zijn te onduidelijk en een camper is duur. Maar de coronacrisis houdt Wim Steenbergen (59) en zijn vrouw Ingeborg uit Zutphen niet tegen. Ze verkochten hun huis en namen er een appartement plus nieuwe camper voor in de plaats. 

Terwijl veel mensen er op het moment enkel van dromen, is het donderdag om 15.30 uur werkelijkheid voor de bijna 60-jarige Wim Steenbergen. Hij heeft de sleutels van zijn nieuwe Sunlight I69L Automaat in zijn handen. Deze droom heeft hem en zijn vrouw Ingeborg bijna 81.000 euro gekost. 

  1. Mag dat, bloempjes uit de berm plukken voor in een vaasje op tafel?
    Indebuurt Leiden

    Mag dat, bloempjes uit de berm plukken voor in een vaasje op tafel?

    Bloemen houden van mensen. En andersom. Superfijn om een fraai bosje op tafel te hebben staan. Zeker als het zo’n hip boeketje veldbloemen is. Er staan er genoeg van in de Leidse bermen, dus gewoon even plukken en voilá. Los van het feit dat je natuurlijk veel beter de lokale bloemist kunt spekken met jouw wekelijkse bijdrage, is ook de vraag: mag dat überhaupt, bloemetjes uit de berm plukken en meer naar huis nemen?