Kopen zonder kijken-makelaar spreekt stel streng toe: ‘Jullie zijn kansloos op deze markt’

met videoMartijn Krabbé en zijn mannen worden elke week uitgedaagd in de kijkcijferhit Kopen zonder kijken, maar maandagavond werd de lat wel heel hoog gelegd. Vera en Dyan werden voor het oog van 1.138.000 kijkers op het matje geroepen om de wensenlijst van hun droomhuis te veranderen én verhoogden tot twee keer toe het budget.

25 reacties

 • Dick van Dijk

  3 dagen geleden
  Wat een verademing, géén stekels en tuinbroeken 🤫
 • Kees Buijs

  3 dagen geleden
  Leuk programma, leuk stel, maar van de zotte om 75 duizend te overbieden ( vraagprijs was 375.000) , met nog 20k over voor verbouwing die zonder de sponsors tegen het dubbele kost en k.k. kom je dik boven een half miljoen voor dat huisje !? Mooi te zien dat zij er in elk geval blij mee zijn.
 • Thomas de Roos

  3 dagen geleden
  @Ronald Mackbach, ik heb nooit 20K per uitzending gezegd, beter lezen joh 😉 Het hele programma is toch echt afhankelijk van reclames, deze Sanidumpert betaalt maar al te graag om in dit goed bekeken format te mogen aantreden. Bob Sikkes, Roos en Alex verdienen er ook grof geld aan anders zou je je naam niet verbinden aan zoiets. Allemaal sluikreclame dus. Feit blijft dat je met 20K nooit je badkamer en keuken kunt verbouwen, hoe denk jij dat ze het doen? Ben benieuwd naar jouw mening
 • J Diepeveen

  4 dagen geleden
  Leuk voor die meiden laat ze kletsen die betweters.
 • E. Lindhout

  4 dagen geleden
  Geweldige uitzending weer. Natuurlijk vraag ik me (vaak) af: waar komt het extra geld vandaan maar vooral: ik geniet er van. Net als uitstel van Executie: ook een geweldig programma, helaas na 14! jaar, komt niet meer terug. Vind kopen zonder kijken ook echt de moeite waard. Leuk team.