Kopen Zonder Kijken-stel wordt uit droom geholpen: ‘Tijd om keiharde keuzes te maken’

Een duurzaam huis, in een natuurrijke omgeving, met minimaal drie slaapkamers, een werkkamer, een tuin én niet ver van het station. En dat voor 525.000 euro in - het liefst - Heiloo. Het team van Kopen Zonder Kijken kon gisteravond niet anders dan Magda en Ronald uit hun droom helpen: hun wensenlijst was zo groot dat het vinden van het perfecte stulpje onmogelijk zou worden. En dus moest het stel concessies doen.

 1. Kopen Zonder Kijken-bouwer Bob stopt 2 ton in verrot pand in Wassenaar: ‘Leukste huis ooit’
  Play
  VIDEO

  Kopen Zonder Kij­ken-bou­wer Bob stopt 2 ton in verrot pand in Wassenaar: ‘Leukste huis ooit’

  Kelly en Ricardo, een jong stel uit Wassenaar, wrijven in hun handen na hun deelname aan de RTL-kijkcijferhit Kopen Zonder Kijken, waarin ze een rijtjeshuis kochten zonder dat ooit gezien te hebben. Bouwdeskundige Bob Sikkes was niet eerder zo enthousiast als in de aflevering die gisteravond te zien was. Maar liefst 1.692.000 mensen zagen hoe Bob een jaren 30-pand in Wassenaar ‘fluitend’ omtoverde tot een prachtig familiehuis.
 2. Internationale studenten wanhopig: ‘Als ik over een maand nog geen kamer heb, stop ik mijn studie’
  PREMIUM

  Internatio­na­le studenten wanhopig: ‘Als ik over een maand nog geen kamer heb, stop ik mijn studie’

  Veel internationale studenten komen moeizaam aan een kamer. Ook in Breda speelt dat probleem. Zo zoeken nog 75 buitenlandse studenten van Hogeschool BUas (Breda University of Applied Sciences) woonruimte en wringen zij zich in onmogelijke bochten om überhaupt lessen te kunnen volgen. ,,Ik ben sinds 25 augustus in Nederland en leef nu in een hotel, tegen 60 euro per nacht...”