Rob Voss
Volledig scherm
PREMIUM
© Rob Voss

Leveringszekerheid in gevaar door hoge energieprijzen

De energieprijzen zijn zo hard gestegen dat toezichthouder ACM de teugels aanhaalt. Vóór vrijdag moeten energiebedrijven laten zien dat de leveringszekerheid aan de consument komende winter is gewaarborgd. Zes vragen.

44 reacties

 • Toine van den Hout

  1 jaar geleden
  Als het gas niet meer wordt getransporteerd dan moeten we terug naar de fles ook lekker al is het alleen maar voor op te koken net als op de kamping
 • Jeroen Velzen

  1 jaar geleden
  Nederland heeft zijn eigen Nutsbedrijven verkocht en kapot gemaakt en nu zitten we met de gebakken peren. Nederland oogst nu wat het gezaaid heeft en ik wens iedereen veel succes met betalen. Hier in het uiterste zuidwesten gebruik je überhaupt nog nauwelijks gas.
 • Wilkens

  1 jaar geleden
  De grote Het Gas is op Leugen. We stoppen met gas uit Groningen. Zegt de overheid. Maar daar kwam ons gas zelden vandaan. Nee dat werd voor een grijpstuiver geexporteerd. Rusland heeft enorme gasvoorraden maar uit kinnesinne gaat die niet gekocht worden. Terwijl het ons prima zou helpen bij een veel goedkopere en langzamere transitie.
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Nederland heeft meegewerkt aan het TROLL-project voor de gaswinning ten westen of noordwesten van Noorwegen. Maar waar is het gas gebleven nooit meer van gehoord
 • Kroon

  1 jaar geleden
  En waar zijn onze aardgasbaten toch gebleven? Noorwegen heeft er een vette pot aan overgehouden 1600 miljard.