Volledig scherm
© Thinkstock

Man vraagt zijn exen om een recensie op Tinder

Op datingwebsites als Tinder, waar je met één vingerbeweging beoordeeld wordt, is het belangrijk om een opvallend profiel te hebben. Deze jongeman kwam alvast bijzonder origineel uit de hoek: hij vroeg zijn ex-vriendinnen om een korte review voor hem te schrijven, al kreeg hij natuurlijk niet altijd helemaal wat hij verwachtte.

Volledig scherm
© Tinder

Een ding is duidelijk: online dater Jake Chapman heeft veel gevoel voor humor. Om op Tinder goed op te vallen, besloot hij zijn exen een berichtje te sturen met de vraag of ze een review over hem wilden schrijven, en hem een recensie in sterretjes te geven. Kwestie van meteen je datingverleden duidelijk te maken.

Onnozel
Jake kreeg behoorlijk wat respons van zijn voormalige vriendinnen, al waren die niet altijd wat hij verwachtte. ,,Ik ben getrouwd, laat me met rust", klonk het bij ex Sarah. Ook Nicole was niet van plan aan zijn plan mee te werken: ,,Ik ga je geen review schrijven. Meen je dit serieus?" Danielle was dan weer glashelder: ,,We waren jong en onnozel, en jij was een klootzak. Maar je doet het nu beter."

Gelukkig trok zijn laatste ex, Faith, de zaak weer wat recht. Na wat ongeloof schreef ze hem een lovende recensie: ,,Jake is geweldig, en een goede kok! Ik ben niet helemaal zeker waarom ik ben vertrokken. Hij zou wel aantrekkelijker geweest zijn met een Australisch accent."

En jawel hoor, het bleek te werken: Jakes profiel ontplofte zowat met connecties, zeker nadat zijn tactiek aandacht kreeg op sociale media. De naar eigen zeggen christelijke man is echter niet van plan om met de eerste de beste vrouw op date te gaan. ,,Ik ben op zoek naar een blijvende band", beweert hij. Of hij die zal vinden op Tinder, is de vraag.

Volledig scherm
© Tinder