Marchiano Hagenaar is momenteel druk bezig met de voorbereidingen op de aanstaande verhuizing.
Volledig scherm
PREMIUM
Marchiano Hagenaar is momenteel druk bezig met de voorbereidingen op de aanstaande verhuizing. © Nico Schouten

Marchiano (22) moet alsnog ouderlijk huis uit na overlijden moeder, maar krijgt wél andere woning

Hij was ten einde raad. De 22-jarige Marchiano Hagenaar dreigde op straat te belanden nadat zijn moeder overleed. Hij moet alsnog zijn ouderlijk huis uit, maar krijgt wel een andere woning in Zoetermeer toegewezen.

15 reacties

 • Marcel van Zelf

  2 weken geleden
  @rinus v d berg, dat heeft vooral te maken met het toewijzen van het -soort- woning. Als je alleen bent, je was niet de huurder van de woning (dat was kennelijk de moeder) en je zit (in deze situatie) in een gezinshuis (4 personen) dan is dat 'te groot' en gaat het huis naar een gezin. Qua ruimte vindt ik dat best logisch, sociaal gezien niet. Onze buurvrouw woont de laatste jaren als enige in een gezinshuis en mag daar blijven omdat zij de woning al 30+ jaren op haar naam huurde.
 • Henry Janssen

  2 weken geleden
  Ja die jongen eruit en een stel gelukzoekers erin. Ze zijn hier hartstikke gek een Nederlander telt hier hellemaal niet mee.
 • Ninette Van der zwan

  2 weken geleden
  Succes kanjer,je kan het...
 • Astrid Beek

  2 weken geleden
  Als je permanent met iemand samenwoont en niet wilt dat die ander het huis uit wordt gezet, laat 'm dan bijschrijven als medehuurder. Als je die ander dan ook nog de halve huur laat betalen, kan er in principe niets meer fout gaan.
 • imka smit

  2 weken geleden
  Gelukkig heeft hij straks weer een huisje, maar soms het menselijke ver te zoeken.