Martin van Rijn was de afgelopen maanden minister voor Medische Zorg nadat Bruno Bruins uitviel door oververmoeidheid. Hij start 1 september als voorzitter van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin van Rijn was de afgelopen maanden minister voor Medische Zorg nadat Bruno Bruins uitviel door oververmoeidheid. Hij start 1 september als voorzitter van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties. © ANP

Martin van Rijn nieuwe voorzitter woningcorporaties: 'Sociale huursector is weer aan zet’

Martin van Rijn wordt de nieuwe voorzitter van Aedes, vereniging van woningcorporaties. Hij is vandaag op een congres door de leden benoemd voor een periode van vier jaar.

  1. Ordelijkheid wordt statussymbool: opruimtrend verovert kasten van sterren

    Ordelijk­heid wordt statussym­bool: opruim­trend verovert kasten van sterren

    De tijden dat we onze voorraadbakjes met missende deksels koortsachtig in de keukenkast propten zijn voorbij. Rijen ongerept witte schappen met doorzichtige doosjes, op een paar centimeter van elkaar. Voorraadlades vol perfect gevouwen handdoeken en boeken- of kleerkasten die volgens de regenboogkleuren worden georganiseerd. Ontmoet de laatste nieuwe sociale media trend: ‘Pinterest organizational porn’.