Grootste irritatie? Verf die onder de tape doorloopt. v.l.n.r.: Anita van Driel (49) uit Amersfoort, mede-eigenaar van klusbedrijf Dames Hamer. Net als Reineke en Rishmie een alleskunner. Rishmie Ramkhelawan (47) uit Utrecht: klusvrouw bij de Vakvrouw, interieur- en vastgoedstylist. Schildert vaak muren, plafonds en houtwerk. Reineke Boon (46) uit Amersfoort, samen met Anita eigenaar van klusbedrijf Dames Hamer. Ze is van alle markten thuis: van behangen en kitten tot timmeren en schilderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Grootste irritatie? Verf die onder de tape doorloopt. v.l.n.r.: Anita van Driel (49) uit Amersfoort, mede-eigenaar van klusbedrijf Dames Hamer. Net als Reineke en Rishmie een alleskunner. Rishmie Ramkhelawan (47) uit Utrecht: klusvrouw bij de Vakvrouw, interieur- en vastgoedstylist. Schildert vaak muren, plafonds en houtwerk. Reineke Boon (46) uit Amersfoort, samen met Anita eigenaar van klusbedrijf Dames Hamer. Ze is van alle markten thuis: van behangen en kitten tot timmeren en schilderen. © Jean-Pierre Jans

Met deze schilderstape krijg je een messcherpe verflijn op je muur

Voor jou getestVoor een strakke verflijn op muur, plafond of kozijn is schilderstape onontbeerlijk. Maar welke scheurt niet en verwijder je na afloop weer makkelijk? Drie klusvrouwen testen tien rollen.