Miljuschka kan wel janken om ‘hels’ verbouwproject: ‘Het zit maar niet mee’

Vlog DroomboerderijTelevisiekok Miljuschka Witzenhausen (33) verhuist met haar gezin naar een kaasboerderij. Er moet nog ontzettend veel gebeuren en er gaat van alles mis. In haar wekelijkse vlog voor deze site laat ze zien hoe ze haar eigen droomboerderij creëert.

Het is week vol vloerproblemen. Nadat de vloerverwarming was aangelegd, is een betonnen vloer gegoten. Daarmee blijkt van alles mis te zijn, constateert Miljuschka's vriend Philip. ,,De vloer is slecht, heel slecht’’, zegt hij vandaag in de nieuwe aflevering. ,,Ik kan wel janken’’, reageert Miljuschka. ,,Het mag gewoon niet meezitten. We hebben al zóveel tegenslagen gehad. Dit is echt een hels project.’’

Boomhut

Gelukkig is er ook goed nieuws, bijvoorbeeld over de tuin. De appelbomen staan in bloei en Miljuschka ziet zichzelf er al allerlei fotoshoots organiseren. Bovendien wordt er een enorme boomhut gebouwd. ,,Ik heb altijd een droom gehad en dat is een boomhut’’, zegt ze. ,,Deze is natuurlijk voor de kids, dus ik heb erop gelet dat hij van duurzaam en onbespoten hout is.’’ Het is overigens geen klein boomhutje, de timmermannen zijn er maar liefst 2,5 week mee bezig.

In deze elfde en voorlaatste aflevering deelt Philip zijn vriendin nog een groot compliment uit. ,,Je doet het fantastisch’’, zegt hij liefkozend tegen Miljuschka, die behoorlijk toe lijkt te zijn aan vakantie. Na volgende week gaat ze daarvan genieten.

Kijk hieronder de vlog van vorige week:

Volledig scherm