Miljuschka slaapt noodgedwongen in hotel: ‘Ik probeer de kinderen maar om te kopen’

Televisiekok Miljuschka Witzenhausen (33) verhuist met haar gezin naar een kaasboerderij. Er moet alleen nog ontzettend veel gebeuren en ze staat constant voor dilemma’s. In haar wekelijkse vlog voor deze site laat ze zien hoe ze haar eigen droomboerderij creëert. 

Het is soms lastig om de moed erin te houden, blijkt in de vlog van deze week. Miljuschka slaapt met haar gezin nog steeds noodgedwongen in een hotel, omdat de badkamer niet goed is aangelegd en de slaapkamers nog niet klaar zijn. De kinderen zien het als vakantie, maar Miljuschka beseft dat het geen houdbare situatie is en steekt daarom zelf ook de handen uit de mouwen. 

Terwijl vriend Philip (‘Flip') met ‘tachtig gipsplaten in zijn hand’ om hulp vraagt, maakt Miljuschka een rondje in de boomgaard om te bepalen waar de moestuin moet komen. ,,Ik wil hem wel wat hoger, zodat ik niet de hele tijd hoef te bukken.” Tijdens het rondje stapt ze bijna op een rivierkreeft in het gras. ,,Kijk, dit is wel een van de reden dat ik dit huis heb gekocht.”

Bekijk hieronder de aflevering van vorige week, waarin Miljuschka emotioneel werd omdat ze uit haar oude huis moest.

Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen moet lachen als haar vriend Philip om hulp vraagt met ‘tachtig gipsplaten in zijn hand’.