Miljuschka zoekt dichte heg: ‘Ik wil in mijn nakie kunnen rondrennen’

Vlog droomboerderijTelevisiekok Miljuschka Witzenhausen (33) verhuist met haar gezin naar een kaasboerderij. Er moet nog ontzettend veel gebeuren en ze staat constant voor dilemma’s. In haar wekelijkse vlog voor deze site laat ze zien hoe ze haar eigen droomboerderij creëert.

Als het om de tuin gaat, weet Miljuschka één ding zeker: ze wil een dichte heg. Die beschermt immers tegen pottenkijkers en dat is gezien haar ‘luchtige' hobby’s geen overbodige luxe. 

,,Het doel is dat ik in mijn nakie kan rondrennen zonder dat iemand me ziet’’, zegt ze in de nieuwe aflevering tegen haar tuinman. Haar vriend Philip overweegt voor Miljuschka onder meer de ‘strakke en volle’ laurier. Dat lijkt de tv-kok wel passend. ,,Hij heeft het over mijn lichaam’’, grapt ze.

Deze week is ook te zien hoe Beau van Erven Dorens zijn collega uitnodigt om eens bij hem te komen eten. De studiokeuken, het pronkstuk van haar boerderij, is namelijk nog niet klaar. ,,Ik slaap ook de hele tijd bij allemaal mensen’’, probeert Miljuschka brutaal. ,,Ik weet niet of mijn vrouw dat goed vindt’’, antwoordt Beau. ,,Dan wordt het natuurlijk alleen maar zuipen en koken.’’

Bekijk hieronder de vlog van vorige week:

Volledig scherm