Volledig scherm
© Facebook/Uncanny Annie

Moeder rekent af met clichévragen over tweeling

De Australische Annie Nolan is de jonge moeder van een tweeling en dat blijven mensen bijzonder vinden. Gaat ze met de meisjes naar buiten, dan krijgt ze steeds dezelfde vragen van wildvreemden. De moeder weet wel dat de mensen dit goed bedoelen, maar na een tijdje vindt ze het toch erg vermoeiend. Daar heeft de vrouw nu iets op gevonden.

Nolan wordt dus dagelijks gebombardeerd met vragen die erg cliché zijn en soms zelfs ongepast. ,,Soms stellen mensen me de meest ongemakkelijke en brutale vragen, bijvoorbeeld of ik er ooit over gedacht heb abortus te plegen," aldus de mama.

De vrouw heeft dan ook beslist om enkele antwoorden op veelgestelde vragen op te schrijven op bordjes die zijn vastgemaakt aan de buggy van de tweeling Delphi en Cheska. De tekst gaat als volgt:

- Ja, ze zijn van mij.
- Ja, het is een tweeling.
- Ja, allebei meisjes.
- Nee, niet identiek.
- Ja, ik weet dat ze tóch op elkaar lijken.
- Ja, ik weet zeker dat ze niet eeneiig zijn.
- Verwekt door te n***en.
- Geboren via een keizersnede.
- Heb je óók tweelingen in je familie? Super!
- Nee, ze komen niet voor in mijn familie. Tot nu.
- Ja, ik heb mijn handen ermee vol (soms met 2 glazen wijn om me erdoorheen te slaan).
- Ja, een drieling zou lastiger zijn.

In eerste instantie wilde Annie met de buggy het centrum van Melbourne gaan verkennen, maar ze bedacht zich op het laatste moment. De vrouw plaatste de foto nog wel op Facebook. ,,Mensen, het is een grap", schreef ze voor de zekerheid nog bij het beeld.

De antwoorden op de veelgestelde vragen blijken voor erg veel mensen herkenbaar. Het bericht kreeg meer dan 20.000 likes en 7.000 shares.

I REALLY wanted to leave these signs on the pram today. As a twin mum, you get asked a series of questions/hear a series...

Posted by Uncanny Annie on  Thursday, July 9, 2015