Hollandse Hoogte / Peter Hilz
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Nederland in top 10 snelst stijgende huizenprijzen ter wereld

De woningprijzen zijn in de twaalf maanden tot maart van dit jaar wereldwijd het sterkst gestegen sinds het vierde kwartaal van 2006. Dat bericht het financiële persagentschap Bloomberg op basis van de Global House Price Index van adviesbureau Knight Frank. 

11 reacties

 • J.C. Meijer

  2 weken geleden
  Er moet altijd een schuldige http://zijn.De asielzoekers,immigranten,Polen,enz.Feit is dat in de Nederlandse "cultuur" de jongeren,als ze al 18 zijn,het huis uit gaan. De achterblijvende ouders blijven met een grote ruimte http://over.De jongere moeten ook zelf een eigen huis hebben.Door de hoge huren lukt het nooit alleen in een duur huis te wonen. Deel, datdeed ik ook in mijn jeugd, maar dat willen velen ook weer niet,want privacy.
 • van der Es

  2 weken geleden
  Turkije bovenaan. Niet gek wanneer de inflatie daar al enkele jaren boven de 10% ligt. Dit artikel mist enige nuance.
 • Tom Hond

  2 weken geleden
  In de gulden tijd was de huur 700 gulden nu 700 euro of tewel 1500 http://gulden.De lonen zijn niet eens gestegen,huur duur,benzine duur,winkels http://duur.De euro is niks meer waard voor je het weet mag je 10000 euro betalen voor broodje.Een hele hoop centjes op zak dat niks waard is wat is dit voor een 3de wereld land aan het worden.
 • Boonstra

  2 weken geleden
  Zolang rechts en groen weigeren grootschalig weer SOCIAAL te bouwen blijven de prijzen hoog. De Nederlander zal eindelijk een keer moeten kiezen wat zij willen. En dan zijn er maar 4 optie's. 1 Een zeer aktief geen kindjes systeem(daar heb je de komende jaren niets aan), 2 Bouwen in en aan de huidige bebouwing ipv steeds dat dure inbouwen. 3 Aktief bedrijfsverhuissysteem invoeren opdat men naar de buitengrenzen gaat waar ruimte is voor bedrijven en huizen. Banken/verzekeraars/ontwikkelaars hoeve
 • Anoniem

  2 weken geleden
  Hans Laats. De inwoners van dit kleine als Nederland groeide uit zijn voegen met straks meer dan 18 miljoen en dit komt door de immigratie die linkse partijen toelaat. Sociale huur woningen voor starters is er nauwelijks te duur en onbetaalbaar. Nieuwe koopwoningen worden gepropageerd, goedkoop bouwen doch de prijzen hiervan liggen tussen de 3 ton tot meer dan 7.50 ton. Dus niet goedkoop. Mensen die hun hypotheek reeds heeft afbetaald blijf zitten. Lekker goedkoop.