Volledig scherm
FOTO THINKSTOCK

Pejazzling is hot; versier je penis eens met kristallen

Na vajazzling, het versieren van je venusheuvel met Swarovski-kristallen, is er nu de mannelijke tegenhanger: pejazzling. Voetballer Mark Wright doet ook alvast mee.

De trend van vajazzling werd razend populair nadat verschillende celebs als Jennifer Love Hewitt, bekenden hier aan mee te doen. Sindsdien gaan steeds meer vrouwen naar het schoonheidssalon voor deze behandeling. Je kunt ook setjes kopen om er thuis mee zelf aan de slag te gaan. Nu blijkt echter dat niet enkel vrouwen interesse in de steentjes hebben. Volgens de eigenaars van Britse schoonheidssalons zijn 40 procent van de klanten die naar deze dienst vragen tegenwoordig mannen. Daarom lanceerde een webshop met de kristallen designs zelfs een reeks voor mannen, de 'Pejazzles'.

Verzorgde voetballer
De Britse voetballer Mark Wright bekende ook al een steentje bij (zich) te dragen. 'Ik durf er eerlijk voor uit te komen dat ik een man ben die aan pejazzling doet. Sommige dames willen een stoere, maar anderen een verzorgde man.' Wat betreft Wright is het niet overdreven om aan de trend mee te doen. 'Veel heren dragen horloges met diamanten en oorbellen, dit is niet anders. Ik raad wel aan je eerst te scheren voor je de kristallen aanbrengt. De erg behaarde heren kunnen zich beter laten waxen. Ook andere lichaamsdelen kunnen beplakt worden. Ik draag de mijne op mijn onderbuik, anderen plakken ze op hun armen, borstkas of rug.'

Ontwerpen die al bestaan voor mannen zijn onder meer die van een kruis, rode lippen en abstracte tekeningen.