Plan: Tegoedbon voor woningeigenaren om huis te isoleren

VIDEOEen bonte verzameling van politieke partijen en maatschappelijke clubs lanceert vandaag een plan om miljoenen huizen in Nederland versneld te isoleren. In het plan krijgen huiseigenaren met een laag inkomen recht op een tegoedbon waarmee ze hun woning kunnen aanpakken.

43 reacties

 • Theo Boertien

  1 jaar geleden
  Tegoedbonnen alleen voor de lage inkomens is niets anders dan nivelleren via de woningmarkt. Ondoordacht en oneerlijk plan. De middeninkomens worden al constant extra belast. Trouwend de woningen zullen hierdoor evenredig met de kosten in waarde stijgen. Leuk douceurtje bij verkoop voor de huiseigenaar met een "laag"inkomen.
 • Michel Hulshof

  1 jaar geleden
  Politici zijn goed in plannen bedenken die in theorie werken, in de praktijk is het te vaak anders. Kijk maar naar de vele mislukte ICT projecten, duurder uitgevallen overheidsgebouwen, mislukte aankopen bij defensie en dit plan is ook gedoemd te mislukken. Immers volgens de overheid is er geen armoede, echter hebben we tegenwoordig meer voedselbanken dan Nederlandse banken. Als mensen die in aanmerking komen hun bon in willen wisselen lopen dat wachttijden enkel nog maar meer op.
 • Raymond de Gans

  1 jaar geleden
  Ja is een goed initiatief maar nu word het nog moeilijker voor mensen om een huis te kopen nu er dan nog meer voor een huis gevraagd kan worden. Wel haken en ogen
 • Wardenburg

  1 jaar geleden
  C Durbois, Spijker op zijn kop! Op dit moment een waardeloze regeling, je moet 2 isolerende maatregelen tegelijk uitvoeren. En dan bv. ook nog een minimale hoeveelheid vierkante meters isolerend glas. Resultaat, de meeste mensen kunnen er geen gebruik van maken domweg omdat ze niet zoveel geld hebben. Echt een regeling bedacht door ambtenaren en geen enkele feeling met het budget van Jan met de pet.
 • Glenn uit Wateringen

  1 jaar geleden
  Beste mensen, Inmiddels heb ik gemerkt dat er kennelijk ALTIJD mensen zijn, die ergens TEGEN zijn. Misschien kunnen we wat meer het glas HALFVOL zien in plaats van HALFLEEG. Er verandert verder NIKS, maar het maakt het leven een stukje prettiger. ;-) Met vriendelijke groet, Glenn van der Heijde