Volledig scherm
De kartbaan is bijna 1 kilometer lang en voldoet volgens de makelaar aan alle moderne eisen. © Property Pal

Racemonsters opgelet: vette villa te koop met kartbaan in de achtertuin

Altijd al asfalt in je achtertuin gewild, dan is nu je kans. In het Noord-Ierse plaatsje Mid Ulster, ongeveer een uur verwijderd van Belfast, staat een vette villa te koop met een kartbaan in de achtertuin, een groot zwembad, een sportschool, eigen sauna, een thuisbioscoop en je kunt je helikopter ook netjes parkeren. 

Het huis zelf heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter, inclusief het zwembad. Er is dan ook genoeg ruimte voor alle luxe die rijke lui zich kunnen veroorloven. Zo kun je wel drie auto's in de garage zetten en met z'n vijven tegelijk douchen. 

Kartbaan

De kartbaan van 980 meter lang in de achtertuin is het pronkstuk van het huis. Volgens de Britse makelaar Stanley Best Estate Agents voldoet de baan aan de hoogste standaarden. Er is zelfs een kantoortje aanwezig met podium. Het is mogelijk om de kartbaan uit te baten, dus de eigenaar kan er geld aan verdienen. Het is geen gekke locatie voor kinderfeestjes, want er is ook een speelpark aanwezig en je loopt vanuit de tuin zo het bos in. 

De prijs lijkt mee te vallen. De villa staat te koop voor 2,2 miljoen pond, oftewel 2,6 miljoen euro. De hypotheek blijft daarmee onder de 10.000 euro per maand. Daarmee heb je uiteraard nog niet de energiekosten betaald en aan onderhoud is de nieuwe eigenaar ook een vermogen kwijt, maar al met al is de villa niet alleen maar weggelegd voor de superrijken.

Volledig scherm
© Property Pal
Volledig scherm
© Property Pal
Volledig scherm
© Property Pal
Volledig scherm
© Property Pal
Volledig scherm
© Property Pal

Miljuschka Witzenhausen doet veel moeite om haar droomboerderij te creëren. Bekijk hieronder haar wekelijkse vlog: