Faith samen met haar moeder Gonnie.
Volledig scherm
PREMIUM
Faith samen met haar moeder Gonnie. © Privébezit

Rechter besluit dat rouwende Faith (20) huis uit moet: 'Hoe vervelend dit ook is, ik kan niet anders’

Faith moet alsnog per 1 september haar ouderlijk huis verlaten. Dat heeft de voorzieningenrechter dinsdag in een kort geding bepaald. De 20-jarige Schiedamse studente wilde graag in haar ouderlijk huis blijven wonen, nadat haar moeder Gonnie vorig jaar mei overleed. Woningcorporatie Woonplus betoogde dat zij ‘recht noch titel’ heeft, waardoor dit mogelijk is. 

31 reacties

 • bjorn Roos

  2 jaar geleden
  Sterkte en dit laat weer zien dat mensen er niet toe doen.
 • Bachir Hammouche

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte echt moeilijke tijd voor je arme schaap je redt het wel.
 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  Adriaans, hoop dat je nóóit in zo,n situatie terecht komt.
 • JJ Korbee

  2 jaar geleden
  Voor de dame in kwestie is het intriest, maar in het algemeen belang is het begrijpelijk. Ik denk dat Woonstad vanuit haar rol in deze zaak heel ruimhartig is. Ze wordt niet op straat gezet, ondanks dat ze in haar eentje een woning bezet houdt zodat anderen die een woning nodig hebben daar geen gebruik van kunnen maken. Daarbij is er een woning voor haar gereserveerd. Binnen de wettelijke kaders is dat bijzonder coulant en menselijk voor haar. Voor andere woningzoekenden is dat absoluut niet.
 • C. Pieters

  2 jaar geleden
  @Adriaans,verdiep je in de regelgeving omtrent bijschrijven op een huurcontract,voor je een dergelijke reactie plaatst.Daarnaast ook nog eens niet sympathiek naar mijn mening.Sterkte Faith!