Een rijtjeshuis in Amsterdam staat te koop voor 2 miljoen euro.
Volledig scherm
Een rijtjeshuis in Amsterdam staat te koop voor 2 miljoen euro. © Google Maps

Rijtjeshuis in Amsterdam met simpele badkamer en keuken voor 2 miljoen euro te koop

De hoge huizenprijzen mogen bijna geen verrassing meer zijn, maar een te koop staande tussenwoning in Amsterdam laat de wenkbrauwen toch weer omhoog gaan. Het verouderde rijtjeshuis staat net op Funda met een vraagprijs van 1.985.000 euro. 

57 reacties

 • Nikos Smith

  3 weken geleden
  Deze bubbel gaat hard knappen. En dan komt deze bouwval op een veiling en brengt bijna niks op. De makkelaars zullen dan wel om steun gaan zeuren. De kopers van al dit prachtigs kunnen zich tot mark rutte richten. Die helpt ze wel.
 • A. van Rijnsbergen

  1 maand geleden
  Allemaal leuk en aardig die ophef en de oorzaak neerleggen bij investeerders, VVD en makelaars, maar volgens http://woz-waardeloket.nl was de door de gemeente Amsterdam getaxeerde WOZ-waarde per 01-01-2020 (!) Eur. 1.987.000. De lokale overheden doen maximaal mee met het opdrijven van de prijzen.
 • Jack van den Burg

  1 maand geleden
  Wie is er nu gek? De verkoper of de koper? Nog een paar jaar en zijn woning staat voor meer dan een miljoen onder water. De babyboomers sterven uit en er komen veel woningen vrij. De woningmarkt gaat absoluut zakken. Ik zou zeggen : in geen twee miljoen jaar
 • michel van dam

  1 maand geleden
  Voor dat geld kan je jaren op een Cruise-schip wonen, zie je de hele wereld in praal en luxe. Bij een mooie eiland kan je afmonsteren en lekker in de zon blijven liggen. Het gaat jullie goed daar in het onbetaalbare Nederland.
 • Jeroen Velzen

  1 maand geleden
  Lachen dit hoor een huisje wat misschien max 3 ton werkelijke waarde heeft de rest is lucht. De vraag is wanneer klapt deze luchtbel uit elkaar. Net als ons monetaire systeem dat ook op klappen staat.