Het appartement dat te koop is, is gelegen op de twee bovenste verdiepingen van het complex de Lunet, aan de Kaapstander in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het appartement dat te koop is, is gelegen op de twee bovenste verdiepingen van het complex de Lunet, aan de Kaapstander in Nijmegen. © Rutger Van Der Zalm

Superluxe penthouse met uitzicht op de Waal: dit is een van de duurste appartementen van Nederland

Luxe wonen met uitzicht op de Waal en de verre omtrek van Nijmegen? Het penthouse van het complex de Lunet aan de Kaapstander in Nijmegen staat te koop voor 8,5 miljoen euro. Een van de duurste appartementen van Nederland.

11 reacties

 • A. Schoenmaker

  1 jaar geleden
  @ Ruud en Walter; Dit is ook weer reageren om het reageren. Zeg dan niks als je niet weet waar je het over hebt. Ten eerste ‘achter’ dit appartementengebouw is een spoorbaan dus er is niet veel wat uitzicht nodig heeft, dit is nieuwbouw dus er is niet veel dat “ineens minder waard wordt”, en dit is georiënteerd op het westen dus de schaduw valt het gros van de dag naar de rivier. Ten tweede, 240m2 is groter dan menig tuin. Ten slotte, je hoeft het niet te kopen als je het niks vind.
 • Ruud Spermon

  1 jaar geleden
  Je zal achter zo'n toren wonen, is je huis gelijk niets meer waard én je hebt geen zon of uitzicht.
 • Walter Van den Bogaerdt

  1 jaar geleden
  8.5 miljoen zonder tuin.
 • Dolly J. de Groot

  1 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Zo heel uniek is het niet. Deze familie Boekhoorn is dat Marcel Broekhoorn de eigenaar van Sapph lingerie behaas? Liefs Dolly
 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  Jammer dat deze woningen worden gebouwd. De superrijken moeten ook wonen, maar als er woningnood is dan voelt een beetje aan als weeldeverplettering. Waar moeten de studenten leven/wonen en de mensen met niet veel geld?